elena's diary ~ let yout dreams be bigger than your fears...
hey there!



Üdv az oldalon!
Egy személyes témájú blogra bukkantál épp. 20 éves lány (nő?) vagyok, pszichológus hallgató, szerelmes, sütögetős, kézimunkázós, olvasgatós, éneklős, sírós, nevetős... Semmi extra. Ha érdekel bővebben (eddig tényleg elég uncsi), akkor olvasgass, nézelődj, kérdezz, kommentelj, vagy csak nézegesd a képeket. Azok a kedvenceim.
Kellemes böngészést!

 
navigation.

everydays ~ a blog.
vendégkönyv ~ írkálj!

about me ~ csak, hogy mégis képben légy.
púposom ~ tevenéni.

 

 
receipt ocean.

 

 
cafèteria.
 
check this!

Linkcserére a  a chaten lehet jelentkezni, azonban én döntök róla, kinek fogadom el (általában mindenkinek). 

 Nika  dolly  Berry   kacsa  Anna & Sára  Dena  Shana  Bambi

 
WeHeartIt.

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
everydays.

Megint blabla.

2014.06.20. 21:21, Elena

Muhaha.
Oké, hivatalosan is képtelen vagyok huzamosabb időn át blogot vezetni. Bumm.

Ott tartottam, hogy kaptam fél évet arra, hogy a pontjaimat szaporítsam, hátha meglesz az a fránya SZTE pszichológia. Hááát. Elért eredményeim eléggé kétesek lettek.
Egyrészt olasz nyelvvizsgáztam ugye, többet tanultam 3 hónap alatt, mint az előtte lévő négy évben, és úgy összességben, meg voltam elégedve magammal. Elmentem, megírtam, majd vártam, mint aki jól végezte dolgát. Közben azonban valahogy kiderült, hogy hatalmas barom vagyok, ugyanis kizárt, hogy meg lesz a honosított bizonyítványom a felvételi jelentkezés határidejére... Óriási depresszió, most elbuktam az egészet, végem, éshasonlók. Őszintén reméltem, hogy egyébként sem lesz meg a 60%, és akkor nem ezen a hülyeségen múlik...
Erre ma megtudtam az eredményt: hát, sikerült, nem kicsit, nagyon. És most úgy összességben örülök, hisz mégis jobb egy nyelvvizsga, mint a semmi. Viszont a biztosra vett levelezőből most egy nagy kérdőjel lett, gőzöm sincs, mennyire emelhetik meg a ponthatárt, mert ha nagyon, akkor én is nagyon megszívom.

A félév másik fele angollal telt, ami egyébként is sokkal szerényebb pontváltozást hordozott magában. Az írásbelim 1%-al lett jobb, mint tavaly, ami végülis kielégítő, főleg, mivel elvileg ez nehezebb feladatsor volt, mint a tavalyi, a szóbelim meg.. háááát.. majd jövőhéten kiderül, de én nem pontoznám túl magam. Az irónia, mikor a strébert kérdezik a puskázás rejtelmeiről, erre leblokkol és elbukik. Na ez az én sztorim.

Nemmellesleg persze nyár van, és a néha rámtörő ideggörcsöt leszámítva teljesen jól érzem magam. Egy hét múlva startolunk Görögországba, lassan már nemcsak a napokat, hanem az órákat is számolom.
Meg persze volt egy évfordulónk is, már a második (asztapaszta), amire megkaptam Hermione időnyerőjét, amit már hűderég kiszemeltem magamnak. Kár, hogy mugli vagyok, és nekem nem működik :/

A nyárra felhalmoztam a ruhatáram mindenféle shorttal és ruhácskával, apától nem egyszer rosszalló tekintetet is bezsebelhettem értük. De hé, életem 15 évét túlsúlyosként éltem le, aki örült, ha a plus size méretek rájöttek. Ennyi kompenzálás igazán jár, ha már viszonylag vállalhatóan nézek ki.
Ruha vadászatomhoz még muszáj megemlítenem, hogy életemben először sikerült valamit beszereznem, amit lájkoltam weheartiten (jó, azóta már ott az időnyerő is, de az most nem számít). Mégpedig ezt a csipkés oxford cipőt, ami, bár meleg és kissé kényelmetlen is, baromi jól néz ki.

Ó és tényleg, beszámoltam az X-faktoros próbálkozásomról a múltkor. Hát.. háhá. Természetesen én baromi jó voltam és a zsűrinek nem volt szeme, meg füle, meg egyébként is, de a lényeg a lényeg, egyszer sem hívtak vissza :D Ami persze nem tört le, csak éppen egy picit, ugyanis annyi önértékelésem azért van, hogy tudjam, ennyire azért nem vagyok szar. Nyílván csak baromi középszerű, meg nulla sztáralkat, de ez már más kérdés. Legalább láttam pár "celebet" élőben :D

Másegyéb, nos nem nagyon akad, s bár szeretek itt írogatni, nem ígérhetem, hogy rendszeresebben jelentkezem.
Mindenesetre, kellemetes és élménydús nyarat minden egyes erre tévelyedőnek! 

~Ellie's out~

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 


Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?