elena's diary ~ let yout dreams be bigger than your fears...
hey there!



Üdv az oldalon!
Egy személyes témájú blogra bukkantál épp. 20 éves lány (nő?) vagyok, pszichológus hallgató, szerelmes, sütögetős, kézimunkázós, olvasgatós, éneklős, sírós, nevetős... Semmi extra. Ha érdekel bővebben (eddig tényleg elég uncsi), akkor olvasgass, nézelődj, kérdezz, kommentelj, vagy csak nézegesd a képeket. Azok a kedvenceim.
Kellemes böngészést!

 
navigation.

everydays ~ a blog.
vendégkönyv ~ írkálj!

about me ~ csak, hogy mégis képben légy.
púposom ~ tevenéni.

 

 
receipt ocean.

 

 
cafèteria.
 
check this!

Linkcserére a  a chaten lehet jelentkezni, azonban én döntök róla, kinek fogadom el (általában mindenkinek). 

 Nika  dolly  Berry   kacsa  Anna & Sára  Dena  Shana  Bambi

 
WeHeartIt.

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
everydays.

Az elmúlt egy évben...

2015.11.01. 20:12, Elena

Mennyit kacérkodtam a gondolattal, hogy újra firkantsak ide valamit. A kacérkodás odáig tartott, hogy lassan eltelt egy év, azóta már még több, és kezdett az az érzésem lenni, hogy ha újra írni szeretnék bármiről is, ahhoz lehet, hogy új blogot kellene indítanom. Ki kezdi újra ugyanazt majd másfél évnyi szünet után?
Hát én. Tetszik az ötlet, hogy ezzel a hatalmas szakadékkal érzékeltessem, hogy mennyit változtam ez alatt az idő alatt. Ráadásul elég szép mennyiségnyi betű jött össze ahhoz, hogy csak úgy magára hagyjam.

Szóval újra itt vagyok. Nem tudom meddig, talán csak ezen bejegyzés erejéig. A kitartás nem az erősségem.

Hogy mi történt az elmúlt egy évben?
Felvettek pszichológiára. Az első évet levelezőn jártam, mert csak oda volt elég pontom (oda is épphogycsak), majd sok könny és küzdelem árán idén szeptembertől már nappalin folytatom az egyetemet. Úgy érzem, megérte az összes könny és verejtékcsepp, amit a szakért hullattam eddig. Mikor évekig görcsölsz, hogy mi lesz veled, mi a te utad, majd végül rátalálsz, és elönt a totális nyugalom. Na, valami ilyesmi. Meg rengeteg magolás is, persze. De megéri!

Dolgoztam két hónapot. Ez azért nagy szám, mert még nyári munkám sem volt soha, tavaly viszont, hogy levelezős lettem, tengernyi időm lett hétköznaponként, muszáj volt valami hasznosra fordítanom. Végül nagyon hasznosra sikerült, vagyonokat csaltam ki tudatlan öreg néniktől a tudtom nélkül... Nagyjából annyi volt, hogy telefonon kellett promótálnom egy csodás programot, csak azt felejtették el velünk közölni, hogy sokba kerül, és semmit nem ér. 
Ez olyannyira megviselt, hogy az év további részében inkább nem is kerestem munkát (igazából csak irdatlan lusta vagyok...)

Vele még mindig nem költöztünk össze hivatalosan, mégis a hétköznapok nagy részét együtt töltjük. Ő időközben lediplomázott, mesterszakot kezdett szeptemberben, nagyon utálja. Új albérlete/albérletünk lett, sokkal csendesebb helyen van, mint az előző, bár még mindig furcsa kicsit, de azt hiszem jó helyünk lesz ott egy darabig.
Egyre nagyobb köztünk a szimbiózis, amiről a szakma persze mond jót is, rosszat is, én egyenlőre tök jól érzem magam így. Kicsit furcsa, hogy felesbe vagyok az albérletben és itthon, és mostanság sehol sem érzem magam igazán "otthon". Remélem hozzászokás kérdése...

Lett egy új hobbim! Augusztusban kezdtem el keresztszemes mintákat hímezni, és atyám, mintha nekem találták volna ki. Mindig is imádtam kézimunkázni, de csak akkor, ha pontos instrukciókat kaptam hozzá. Például csodásan tudok rajzolni, de csak akkor, ha másolom. Magamtól pálcikaember szinten vagyok. Szóval erre pont tökéletes ez a kézimunka, meg van előre egy leszámolható minta, a színkódokkal, nekem pedig csak le kell követnem a mintát. De eszméletlen, milyen csodák keletkeznek belőle

Ez a legelső kész munkám, anyunak csináltam karácsonyra: 

A bőség zavarában nem is jut más az eszembe. Talán ennyi elég, hogy felvegyem újra a mesélés ritmusát. 
Jó újra itt :)

~Elena's out.~

Még nincs hozzászólás.
 


Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?