elena's diary ~ let yout dreams be bigger than your fears...
hey there!



Üdv az oldalon!
Egy személyes témájú blogra bukkantál épp. 20 éves lány (nő?) vagyok, pszichológus hallgató, szerelmes, sütögetős, kézimunkázós, olvasgatós, éneklős, sírós, nevetős... Semmi extra. Ha érdekel bővebben (eddig tényleg elég uncsi), akkor olvasgass, nézelődj, kérdezz, kommentelj, vagy csak nézegesd a képeket. Azok a kedvenceim.
Kellemes böngészést!

 
navigation.

everydays ~ a blog.
vendégkönyv ~ írkálj!

about me ~ csak, hogy mégis képben légy.
púposom ~ tevenéni.

 

 
receipt ocean.

 

 
cafèteria.
 
check this!

Linkcserére a  a chaten lehet jelentkezni, azonban én döntök róla, kinek fogadom el (általában mindenkinek). 

 Nika  dolly  Berry   kacsa  Anna & Sára  Dena  Shana  Bambi

 
WeHeartIt.

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
everydays.

Ez egy ilyen kutyás poszt.

2015.11.16. 22:01, Elena

Tegnap egy órán át tomboltam, csapkodtam és hisztiztem, mert nem találtam meg a véreredményem, ami mára kellett a dokihoz. Ő közben meccset nézett, néha odajött hozzám megölelni, de egyébként hagyta, hogy századjára is földhöz vágjam a mappámat. Ezalatt az idő alatt megfordult a fejemben, hogy nem is szeret igazán, mert nem segít nekem, nem oldja meg a problémáimat helyettem, csak ül és nézi a hülye meccset. 
Hogy pszichológusként hogy értékelném ezt a szituációt?
Úgy, hogy a hormonok aljas kis rohadékok. 

Egyébként meg rájöttem, hogy a kutatói munka nagy részben térden állva könyörgés az ismerősök előtt, hogy ugyan szíveskedjenek már egy órát rászánni az életükből, hogy részt vegyenek a kísérletemben, amit majd egy évbe telt tökéletesítenem. Jelen esetben egy TDK munkáról van szó, ami baromi izgalmas szerintem: azt vizsgáljuk, hogy alkalmas lehet-e bármilyen teljesen általános szó arra, hogy tabuvá váljon. Részletekkel nem untatnék senkit, a lényeg az, hogy kidolgoztunk egy tök jó módszert, jöhetne az adatfelvétel, de ember nincs, aki jelentkezzen. És most itt állunk meglőve, hogy mi lesz. És ez még csak egy mezei TDK, de fél év múlva műhelymunka, másfél év múlva mégegy műhelymunka + egy szakdolgozat, ami három teljesen önálló kutatást jelent, szóóóóval minimum 90 embert kéne mozgósítanom. Jesszusmaris. 

Más: Most jutott eszembe, hogy még be sem mutattam új családtagunkat. Bár már nagyon nem új, lassan másfél éves, és égetnivalóan rossz. Már megette anya összes virágát, szétrágta háromszor a kapu elektromos berendezését, felásta a kertet hatszor oda-vissza, rendszeresen felborítja a kukát és szétmarcangol mindent, ami benne van... De imádjuk. Mármint én biztos... azt hiszem apu érez némi ellenszenvet iránta.

Szóval, ő itt Archibald főherceg (komolyan, hogy lehet valaki egyszerre iszonyúan rossz és mégis ennyire imádnivaló?):

Ja igen, a kettővel ezelőtti posztra reflektálva: elbuktam, totálisan és visszavonhatatlanul karácsonyi hangulattól szenvedek már egy hete. Minek is megvárni a hálaadást... 
Annyira szívesen nyomnám tele a blogot karácsonyi képekkel... DE! erős vagyok, kibírom még (pár napig).
Gondoltam írok még ide valami frappáns befejezést, csak előbb kerítek valamit a lábamra, mert hideg van. Mielőtt észbe kaptam volna, már a lábamon volt a karácsonyi, hiperszupermeleg rénszarvasos zoknim. 
Oké.
Feladom. 

Elena's out.

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2015.11.19. 21:33
vix

Először is, Archibald főherceg ennivalóan édes, és a neve egyszerűen tökéletes. Én is imádok puccos és/vagy régies hangzású neveket aggatni minden élő és élettelen dologra, bár nálam általában a kaktuszaim az áldozatok. :'D

A kutatói munkádhoz meg kitartást és sok sikert! :) Tényleg érdekesen hangzik, bár lehet ezt csak az olthatatlan pszichológia iránti érdeklődésem mondatja velem, mindenesetre ha ez valami kérdőív vagy ilyesmi, amit gépen keresztül ki lehet tölteni, szívesen segítek. :)


Válasz:

Kaktusz? Nálam azok sem maradnak életben... Hál' isten Archie szól, ha éhes :D 
De most amúgy felcsigáztál, hogy hívják a kaktuszaidat? :DD

Nagyon köszi, szerencsére nem egyedül csinálom, így nem élem meg annyira személyes kudarcnak... És a felajánlásért hálás vagyok, ez most nem kérdőív, de ha legközelebb úgy tervezem az adatfelvételt, akkor mindenképp molesztálni foglak egy linkkel :D 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 


Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak